SHR

SHR označava Super odstranjivač dlačica, tehnologiju za trajno odstranjivanje dlačica koja ima izuzetan uspeh. Ovaj sistem kombinuje lasersku tehnologiju i dobrobiti impulsnog svetla u postizanju praktično bezbolnih rezultata. Sada se čak mogu tretirati i dlačice koje je do sada bilo jako teško ili gotovo nemoguće odstraniti. „U pokretu“ predstavlja proboj na polju trajnog odstranjivanja dlačica svetlosnom tehnologijom. Tretman je ugodniji od konvencionalnih načina i vaša koža je bolje zaštićena.

Princip tretmana

Tehnologiju U-Pokretu predstavlja proboj na polju ugodnosti klijenta, brzine procedure i konstantnih kliničkih rezultata. Zašto? Ona omogućuje postepeni porast temperature do željene temperature terapije, bez rizika od povrede i sa mnogo manje bola. SHR EPIL H8 je jedinstven zato što njegov bezbolan proces radi u pokretu, sa inovativnom SHR tehnologijom i „brišućom“ tehnikom koja eliminiše problem promašenih ili preskočenih mesta na koži. Potpuna prekrivenost podrazumeva glatke noge, ruke, leđa i lice za sve vaše klijente – bez bola. U stvari, klijenti su iskustvo SHR tretmana uporedili sa umirujućom masažom vrelim kamenjem.

 

PREDNOSTI SHR EPIL H8 aparata

  1. APARAT KOMBINUJE 2 METODE: SHR i IPL tehnologiju
  2. KORISTI MALU ENERGIJU SA VELIKIM BROJEM PULSEVA U 1 sec.
  3. BRZ TRETMAN, SKRAĆUJE VREME EPILACIJE VELIKIH POVRŠINA ( butina, leđa, nogu)
  4. DUŽE I SPORIJE ZAGREVANJE KOŽE DOVODE DO BOLJIH REZULTATA
  5. 3-6 TRETMANA DO PROGRESIVNE REDUKCIJE DLAKA OD 80%
  6. KLASIČAN IPL ima frekvenciju od 0,2-1Hz, dok SHR EPIL H8 postiže 1-10Hz, ŠTO ZNAČAJNO UBRZAVA TRETMAN I ŠTEDI VREME.
  7. DEFINISANI PROTOKOLI KOJI DAJU NAJEFIKASNIJE REZULTATE
  8. TRAJANJE LAMPE 1.000.000,00 FLEŠEVA

REZULTATI

Rezultat SHR epilacije zavisi od fototipa, veličine i pigmentacije dlake, i od njene faze rasta na tretiranoj oblasti. Zadovoljavajućim rezultatima smatramo kada se posle šest/osam tretmana može videti 80% smanjenja neželjenih dlačica. Posle toga, možda će biti neophodno uraditi povremene tretmane ali ovo zavisi od fiziološkog odgovora klijenta. Generalno govoreći, malje koje ne odreaguju u potpunosti pretvaraju se u tanko vlasište vidljivo samo pri osvetljenosti.