Osvežavanje kože kiseonikom


Hit tretman za podmlađivanje i trenutno blistavu kožu

Tretman podmlađivanja kiseonikom i posebnim serumima za razne namene kože – DermoOxygen Infusion, osvojio je svet poznatih, ali i „običnih“ žena koje ovaj tretman biraju uvek kada žele da izgledaju najlepše.

Tretmani kiseonikom već godinama su u samom vrhu popularnosti: od bočica za osveženje kože za kućnu upotrebu, do aparata koji uz pomoć kiseonika pod pritiskom vrše piling i osveženje kože.

 

Jedan od njih se, ipak, izdvojio i postao svetski poznat: Dermo Oxygene Facial Infusion. Različit od ostalih po jedinstvenim formulacijama seruma koji se u kožu ubacuju uz pomoć kompersovanog medicinskog kiseonika.

Neposredan rezultat, ugodnost tretmana i njegova neinvazivnost, učinili su ga brzo jednim od najpopularnijih tretmana među filmskim i muzičkim zvezdama.

Infuzija hijalurona bez bockanja

Intraceuticals tretman radi se bez iglica, a hijaluron, i drugi aktivni sastojci seruma za razne namene, ipak dospeju u kožu.

Tajna je u aparatu koji čist, medicinski kiseonik, pod visokim pritiskom nanosi na kožu, a uz mehuriće kiseonika i druge aktivne supstance.

Druga tajna je u serumima koji s kombinacijama hijaluronske kiseline male molekularne težine, vitamina, antioksidanasa i snažnih antiejdžing aktivnih supstanci.

Intraceuticals ima četiri različita seruma, za četiri namene, u kojima je su, osim hijalurona i neizbežnih vitamina A, C i E, posebni kompleski za različite probleme kože