IRF (radio.talasni lifting)

RF 40 BIOPOLAR – neinvazivna, bezbedna procedura sa momentalnim i produženim dejstvom. Estetska procedura bez perioda oporavka niti neželjenih efekata. Sinergija revitalizacije i lifting efekata zahvaljujući najsavremenijoj unikatnoj tehnologiji koja daje estetski efekat kao nakon invazivne intervencije, ali bez perioda oporavka niti komplikacija.

SMART TEHNOLOGIJA usaglašena sa najsavremenijim svetskim trendovima u estetskoj kozmetologiji.

RF 40 BIOPLAR radi na frenkvenciji 40 MHz!

Molekuli tkiva koji se nađu u takvom električnom polju pokušavaju se poravnati sa polovima električnog polja koje menja polaritet 40 miliona puta u sekundi. Tako dolazi do trenja između molekula i oslobađa topline, što za posledicu ima poboljšanje metabolizma, poboljšani mišićni tonus, aktivaciju fibroblasta i stvaranje kolagena. Rezultat je napetija koža, bolje boje i tonusa, osvežena i podmlađena.

Reč je o visokotehnološkom aparatu koji koristi bipolarnu energiju visoke frenkvencije od 40 MHz, jedinstvenom na tržištuOvde se polaritet električnog polja menja 40 miliona puta u sekundi dovodeći do ujednačene termolize dubljih slojeva kože, sa minimalnim uticajem na površinske slojeve. Nova tehnika je ustvari kombinacija visoke frenkvencije bipolarnih radiotalasa i odgovarajućih pokreta sondi.

Dejstvo na potkožno tkivo:

Ravnomerno emitovana toplota omogućava kvalitetnije zagrevanje tkiva i brže dostizanje potrebne temperature za sklerozaciju kolagenih vlakna. Povećana je aktivnost fibrolata i samim tim i produkcija kolagena. Kako tretman, pored trenutnog efekta retrakcije već postojećeg kolagena, dodatno stimuliše produkciju kolagena i produženo stimulativno dejstvo u narednih mesec dana.